Header dijagnostika
Navigator2
Reuma i mi portal Živjeti sa reumom

MBST u kliničkoj praksi

mbst praksa1 Metoda se primjenjuje kroz 3, 5 ili 9 uzastopnih tretmana po sat vremena u 9 različitih programa za bolesti zglobova, a program za osteoporozu primjenjuje se na posebnom uređaju kroz 10 uzastopnih tretmana po sat vremena programiranje MBST - terapijska magnetska rezonansa primjenjuje se u kliničkoj praksi u više različitih programa koji su kodirani na čip kartici.
To su programi za liječenje osteoartritisa artroze) kičme, koljena, kukova, ramena, šaka, stopala te posebni program za osteoporozu.
Programi liječenja
krevet mbst Program liječenja koji se provodi kodiran je na čip-kartici i ne može se mijenjati. To znači da se vrsta terapije, odnosno program koji će se primijeniti mora odrediti unaprijed temeljem liječničkog pregleda kojim se procjenjuje kliničko stanje te određuje terapija.
To su programi za liječenje osteoartritisa artroze) kičme, koljena, kukova, ramena, šaka, stopala te posebni program za osteoporozu.
Svaki program provodi se u devet tretmana od po sat vremena na dan, a program za osteoporozu od deset tretmana od po sat vremena dan.
MBST terapija provodi se na tri različita uređaja.
Dva su uređaja za liječenje osteoartritisa, a jedan za liječenje osteoporoze.
Pacijent leži na uređaju i "prima" energiju pri čemu ne osjeća nikakve neugodnosti. Postoje takođe i programi koji traju pet dana po sat vremena koji se primjenjuju kod blažih slučajeva ili kod sportaša nakon težih napornih treninga ili natjecanja te programi od tri dana koji se primjenjuju kod zdravih ljudi radi prevencije.

Svaka čip-kartica predviđena je za jedan terapijski ciklus za jednog pacijenta i ne može se upotrijebiti za drugog, jer je svaki dan drugačija frekvencija energije, što znači da se ciklusi moraju obaviti u cjelini.
Budući da je riječ o terapiji magnetskom rezonansom kojom se koristi energija koju proizvode naši vlastiti atomi vodonika, riječ je zapravo o bioenergiji, pa zbog toga nema nikakvih štetnih posljedica za organizam i metoda se može ponavljati bez ikakvih ograničenja.
Podnožje-Footer-veze-